Menu


Forside
Personale
HVOR BOR VI - her bor vi
Information og ventetider
FERIE og LUKKE dage
E-Ydelser
AFBESTILLING AF TID PÅ E-MAIL
Links
Priser og private attester
Spørgeskemaer
Foredrag og slideshows
Værktøj til behandling
GRUPPER
Psykoterapi og medicin
Pårørende INFOrmationer
Om dine rettigheder og pligter
Akkreditering og Seneste tilsyn
Datasikkerhed og Privatlivspolitik
ANDRE INFOrmationer
MIN LÆGE APP
HVEM KAN JEG RINGE TIL

Tomas Toft, PhD, speciallæge i psykiatri

Tomas Toft kommer fra en overlægestilling på psykiatrisk afdeling i Odense, hvor han var specialeansvarlig overlæge for områderne angst/OCD og somatisering og har været klinisk lektor på lægestudiet. Han er desuden uddannet indenfor kognitiv terapi og ACT for funktionelle lidelser (Acceptance and Commitment Therapy).

Kontakt: tomas@toftpsyk.dk

Ingrid Holst, psykiatrisk sygeplejerske

Ingrid kommer fra Psykiatrisk afdeling i Odense og er specialeuddannet i psykiatri. Hun har tidligere arbejdet i 12 år ipå Svendborg psykiatrisk afeling med oprettelse af distriktspsykiatien for Sydfyn. Fra 2005 og til dato arbejdet i Odense med depression/angst/OCD og de sidste 5 år med regionsfunktionen for Funktionelle Lidelser. Ingrid er uddannet i kognitiv terapi og ACT (Acceptance and Commitment Therapy) for funktionelle lidelser.

Kontakt: ingrid@toftpsyk.dk

 

Mille de la Porte, lægesekretær 

Mille har været sekretær i klinikken siden 2014 og har tidligere været lægesekretær for praktiserende Ørelæge, på sygehuset og ved FAM. 

Mille styrer konsultationstiderne og kan tage imod bestillinger på medicin. Det kan være at Mille stiller dig ind til Tomas eller beder ham ringe tilbage, hvis der er et tvivlsspørgsmål. 

Kontakt: sekr@toftpsyk.dk

Leif Rohde Sand, administrativ sekretær

Leif er uddannet revisorassistent og har arbejdet som receptionist og rejsekonsulent i rejsebureau. Han hjælper med alt det praktiske og økonomien. Leif er også vores webredaktør og er Mille's hjælper under spidsbelastninger. 

Kontakt: adm@toftpsyk.dk

  Tomas Toft | Klosterstræde 2B | 5700 Svendborg | Tlf. 62 22 21 12